DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAan het eind van de musical is de sfeer op school veel beter.

School Musical Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief van MeerMusical. De voordelen van deze meezing methode zijn duidelijk. Themax is leuk voor in de klas, maar ook om er een voorstelling mee te maken voor en door de hele school. April is traditioneel de maand waarin wij onze leerlingencd's met extra korting aanbieden.

De tijdlijn geeft voorlopig de maximale duur aan van de musical. Zelfs de grootste pestkoppen willen een polsbandje, en zijn opeens tegen iedereen overdreven aardig. Er is geen enkele rijmmachine ter wereld die dit kan. Op haar dwaaltocht door de straten komt ze allerlei bijzondere mensen tegen. Hierin staat informatie over nieuwe producten, acties, enzovoort.

Emma en Renzo zitten urenlang op een ijskoud stoepje. Ik vond Troy juist grappig en eigenlijk wel leuk klinken. Het hele jaar hebben we daarom aantrekkelijke aanbiedigen. Je moet minimaal 18 jaar zijn om eBay te mogen gebruiken. Om de club nog interessanter te maken, krijgt ieder clublid een polsbandje. Ze besluiten dat ze iets moeten verzinnen waardoor ze opeens heel erg populair worden.