DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAardrijkskunde of geografie wordt tegenwoordig wel opgevat als een verzamelnaam voor een aantal min of meer zelfstandige wetenschappen.

Aardrijkskunde Het vaklokaal aardrijkskunde van de digitale school. Voor de Mars-specialisten is er de komende jaren nog genoeg werk aan de winkel. Aardrijkskunde of geografie wordt tegenwoordig wel opgevat als een verzamelnaam voor een aantal min of meer zelfstandige wetenschappen.

Meteoren die niet helemaal opbranden komen op aarde terecht. Bedoeld voor eerstejaars en aankomende studenten en belangstellenden. Modelvorming heeft hierin altijd een belangrijke rol gespeeld. Toch is zijn catalogus tot de dag van vandaag een begrip.

Zuiderzee, Texel, Westfriesland, het Noordzeekanaal en de Zaanstreek. Ook civiele organisaties profiteren van deze dienstverlening. Ook radiowaarnemingen van het nagloeien hebben succes gehad. De winning vindt plaats op een buitengewoon grootschalige manier in de vorm van dagbouw. Het lijkt bijna overbodig te vermelden dat Nederland ook hieraan een belangrijke bijdrage zal leveren.

Shortsea Shipping een aantrekkelijk, filevrij, alternatief. Duitsland, ItaliŽ, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Malin maakte hier veel van zijn fascinerende kleurenfoto's. Smithsonian Institution's National Museum of Natural History. Solar System Simulator biedt de mogelijkheid van een interactieve verkenning.