DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAfterschoolverhaal gemist. Kijk dan in het archief.

De tong van een kameleon kan twee keer zo lang worden dan zijn lichaam. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u aangeven in welke informatie u ge´nteresseerd bent. Na afloop van deze geslaagde ochtend ging de jeugd terug naar het Ontspanningsgebouw van GGZ, waar kinderen en begeleiders getrakteerd werden op patat met iets erbij. Daar werden alle 175 kinderen opgeroepen en in groepjes verdeeld, en vanuit daar gingen zij naar verschillende bedrijven. Dit programma is elke woensdagmiddag live te horen van 16. Een geldige gebruikersnaam en wachtwoord zijn nodig om hier een bericht te posten.

Win 2 kaarten voor The Killers in een uitverkocht Paradiso!The Killers zijn terug met een nieuw album en met een compleet uitverkocht concert in de Paradiso. Bij rechtshandigen groeien de nagels aan de linkerhand langzamer. Noord-Brabant is de grootste provincie van Nederland. Tweehonderd jaar geleden was 80 procent van de inwoners van de Verenigde Staten slaaf. Hiervoor kunt u kiezen uit een aantal interessegebieden, ook wel rubrieken genoemd.

Gefeliciteerd met je Credit Coupon! Kijk hier hoe je hem kan gebruiken. De humor is af en toe vrij aardig maar er had zeker wel meer in gezeten. Na een revalidatieperiode was haar liefde voor de paarden, gevoed door angst, enigszins bekoeld.

Dat geldt zeker voor de familie Bosma uit Nieuw Weerdinge en voor dochter Joyce in het bijzonder. Film keek lekker weg, is niks speciaals, geen hoogstaand acteerwerk maar zeker leuk om te zien. Niet waar halverwege de dag zijn je ogen het best in vorm.

Win nu een gesigneerde cd van Akon!In december komt Akon met zijn nieuwe album 'Konvicted'. Hechtingen zetten bij dokter Jager, dat doe je niet elke dag. Twee weken daarvoor had de jeugd een keuze mogen maken uit het aanbod. Als dank voor het vervoer kregen de begeleiders bovendien allen een roos. Wel een leuke bijrol voor Tom Arnold als Deacon's pa. Vijf van de volgende uitspraken zijn waar en vijf zijn niet waar.

Opzijnbest.nl