DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAl in 5 maanden het diploma Praktische communicatie.

Hbo Communicatie Wil je je manier van mondeling en schriftelijk zakelijk communiceren graag verbeteren? Kies dan voor de praktijkgerichte cursus Professionele communicatie. De laatste fase van je studie sluit je af met een speciale afstudeeropdracht. Binnen de meeste instellingen en bedrijven wordt tegenwoordig veel aandacht gegeven aan de interne en externe communicatie. In het studieprogramma kun je precies zien welke modules je de komende drie jaar tegenkomt. Begin jij met je studie communicatie? Hier vind je alle informatie die je de komende jaren nodig hebt. Hier komen je theoretische kennis en je praktijkervaring samen. Het afgelopen decennium is het belang van zorgvuldige en planmatige communicatie binnen organisaties geweldig toegenomen.

Al in 5 maanden het diploma Praktische communicatie. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. In 18 maanden behaal je de 9 modules en ontvang je het officieel erkende Academy Foundation Certificate van EXIN. Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. In het studieprogramma kun je precies zien welke modulen je de komende drie jaar tegenkomt. De eerste afstandsopleiding op dit gebied! In slechts 3 maanden leer je alles over de overeenkomsten en verschillen tussen de Nederlandse, Europese, Aziatische, Arabische en Afrikaanse cultuur. Vrijstellingen worden alleen verleend voor gehele modules en dus niet voor onderdelen daarvan. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS.

Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak.