DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAlfabetisch overzicht van alle scholen voor voortgezet onderwijs in de provincie Noord-Holland.

Opleidingen op het niveau van VMBO-groen en MBO, op het gebied van plant, dier, groen, bloem, voeding, natuur, recreatie en milieu. Een ruime keuze, betaalgemak, snelle levering, en Wehkamp service en garanties. Schoolgids, het nieuwsblad in PDF-formaat en informatie over de individuele scholen.

Informatie over de MBO-opleiding voor sport en bewegen niveau 3 en 4. Wij worden hiertoe gedreven door de liefde van Jezus Christus voor mensen. Informatie over geschiedenis, doelstellingen en locaties van de scholengemeenschap en praktische informatie voor leerlingen en ouders. Blik op Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door Hosting.

Informatie over de drie locaties, niveau van vmbo tot gymnasium. Met informatie over de opleidingen, voorzieningen en de actualiteiten. Muzieklessen voor vrijwel alle muziekinstrumenten en zang voor zowel klassieke, lichte, pop alsook jazzmuziek in Haarlem, Velserbroek, Santpoort Noord, Lisse, Voorhout en Sassenheim.

School voor vmbo-t, havo en vwo-onderwijs te Castricum. Wederom gekozen tot beste koop door de Consumentenbond. Informatie over het centraal bureau en de verschillende aangesloten scholen. Configureer zelf uw notebook, desktop, handheld, lcd-tv en meer direct bij Dell online. Met informatie over de scholen, het studiehuis en er is een agenda. Heeft u nog vragen over het voortgezet onderwijs? Stel ze dan hier! U krijgt antwoord van een deskundige.