DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAlles over griep, de wetenschap rondom griep en de griepvaccinatie.

Griep De jaarlijkse griepgolf biedt daar een garantie op. Voor labs en huisarts resultaat in 20 min, test Influenza of Verkoudheid. Griep is een acute infectie van de bovenste luchtwegen neus, keel, longen en wordt veroorzaakt door het influenza virus. Den Haag in de deuropening van zijn huis doodgeschoten.

Alles over griep, de wetenschap rondom griep en de griepvaccinatie. Iemand die gevaccineerd is voelt zich sneller weer beter. Een berichtje aan de auteur wordt op prijs gesteld. Elk jaar krijgt uw organisatie te maken met ziekteverzuim. De weinige bestaande anti-virale middelen werken niet. Atmosfeer van Venus draait in vier dagen om de planeet.

Sambucol vlierbestextract versnelt herstel na ziekte. De familienaam had, zoals te verwachten, niets met de ziekte te maken. De ademhaling werd steeds moeilijker, gevolgd door de dood. Beide neusgaten zijn bij normale inspanning niet gelijktijdig in gebruik. Wel raakte ik besmet met het genealogievirus, een hardnekkige aandoening. Informatie over klachten, symptomen en vaccinaties.

Kennislink biedt een unieke database met meer dan 5000 artikelen, dossiers, links en multimedia.