DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAls je biologie wilt gaan studeren, maar niet aan alle toelatingseisen voldoet is het raadzaam om te overleggen met de studieadviseur.

Biologie is de wetenschap die zich bezig houdt met het bestuderen van eigenschappen van levende organismen. Deze erfelijke eigenschappen liggen vast in de genen in de vorm van een specifieke codering in het DNA. Palet van religiesStudenten van de opleiding Wereldgodsdiensten vormen een panel om je kennis te laten maken met de dynamische veelkeurigheid van hun studie.

De bedoeling van elke academische studie is om te leren bestaande kennis op een kritische wijze te analyseren. Studenten vertellen je graag over de mogelijkheden. Bovendien levert een bijbaan nuttige werkervaring op, vooral als deze aansluit bij de studie. Een bijbaantje is vaak nodig om de leuke extraatjes te kunnen financieren. Theologisch SpectrumMet de veelzijdige Leidse studie Godgeleerheid kun je niet alleen predikant worden, maar ook welzijnswerker, godsdienstleraar, beleidsmedewerker, journalist, politicus of manager. Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen.