DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAls leraar Economie behandel je alle aspecten die spelen in de economische wereld.

Economie Leraar Als je een wo-master getuigschrift hebt, kun je in hetzelfde schoolvak eerstegraads leraar worden via de eenjarige universitaire lerarenopleiding. Vrolijk en casual met gekke details en een beetje seksie. De wereldeconomie bepaalt de machtsverhoudingen in de wereld, maar ook de hoeveelheid geld in jouw eigen portemonnee. Wat draag je nu? Probeer geen enkel kledingstuk te vergeten. Met nog negen uur werk morgen echt! en ehm negen. En dus zet ik mijn foto met nieuwe jurk op controlarms. Voor mooie spullen, strak design, leuke nieuwe snufjes, of de laatste ontwikkelingen op het gebied van ehm, relaxen. Hij heeft twee kamers, waarvan hij er een gebruikt als opslagplaats voor, ehm, dozen.

Kom je het ene moment gelijktijdig, met kleren aan, het huis in, loopt hij vijf minuten later alweer in zijn onderbroek over de gang. Alle spannende verhalen zitten hier in mijn hoofd! Een carrière als succesvol scriptschrijver ligt te wachten. En mijn nieuwe jurkje als beloning voor mijn negen was ook geen negen euro. En 's nachts, rond een uurtje of half 1, vind hij het niet nodig om de wc deur op slot te doen als hij eens lekker aan het schijten is.

Vragen, hulp nodig? Start hier je online gesprek op werkdagen tussen 9. En dan héél snel kunnen zeggen, hè? Was ik wel even zoet mee, zo op mijn dakterrassie.