DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartAls u op reis gaat naar Finland, of als u gewoon interesse heeft in Finland, is enige informatie altijd fijn.

Studie In Finnland Mail me gerust een keer als je erover na zit te denken om naar Helsinki te gaan. Het is wel zo leuk als je daadwerkelijk wat kunt doen. Zelf ben ik in Finland naar Lapland geweest in februari en dat was een ervaring die je niet moet missen. Het is voor ontzettend anders dan Nederland en heel afwisselend. Helemaal afgesloten in een cottage in de sneeuw bij een meer.

Al zijn sommige dingen zoals het maken van wandelingen in de geweldige natuur natuurlijk erg goedkoop. Letteren moet gebruik gemaakt worden van het programma ProgRESS-WWW. Wel zijn er heel veel geldautomaten overal te vinden, zogenaamde OTTO's, maar als je niet altijd met cash geld over straat wil is het een goed idee om een creditcard mee te nemen. Met 's nachts het noorderlicht en een geweldige sterrenhemel. Ik heb ook nog Stockholm bezocht met een goedkope cruise van Viking Lines.

Ik had ook nog graag naar Moskou en Sint Petersburg gewild, want Rusland is zo dichtbij. Als u op reis gaat naar Finland, of als u gewoon interesse heeft in Finland, is enige informatie altijd fijn.