DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartArjen Schots co-ordinates the Highschool activities.

High School Een scholiere van 16 jaar is doodgeschoten door een onbekende gijzelnemer tijdens een gijzeldrama op een Amerikaanse middelbare school in Colorado. Heb jij onze voorlichtingsdag bezocht op 18 oktober? Bekijk dan nu het verslag en de foto's van deze drukbezochte dag. Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Gefeliciteerd met je Credit Coupon! Kijk hier hoe je hem kan gebruiken. Aanstaande vrijdag wordt er een nieuwe recordlabel van Nederlandse bodem gelanceerd.

Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Nationaal Ruimtevaart Museum Lelystad lezing15 dec. In de toekomst staan interessante gebeurtenissen op het programma zoals bemande vluchten naar de Maan en de planeet Mars. Rapper Fabolous werd dinsdagochtend neergeschoten in een parkeergarage in Manhattan. Maria van der Hoeven heeft ruime ervaring in het onderwijs. Niet alleen leer je een nieuwe taal spreken, ontmoet je nieuwe mensen en maak je vrienden voor het leven, je zal ook echt deel uit gaan maken van een andere cultuur.

Een jaar naar het buitenland is de ervaring van je leven. Ruimtevaart is dus veelomvattend en is ingebed in onze gehele samenleving. Vrijdagmiddag weer gezellig met z'n 5-en in de auto richting Budapest.

Drie maanden of langer er tussenuit, het liefst naar het buitenland. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Moderne rekenmethode voor delen? Dus niet een staartdeling. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier.

Tijdens een taalreis trekt u op met cursisten van andere nationaliteiten en leert tegelijkertijd ook de leefwijze en cultuur van het land beter kennen. Nederland is op diverse terreinen van de ruimtevaart actief. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Wat de man met de gijzeling wilde bereiken is niet duidelijk. Artikelen en nieuwsberichten over de onderwerpen internet en gadgets.