DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBegin jij met je studie communicatie. Hier vind je alle informatie die je de komende jaren nodig hebt.

De meest algemene opleiding is de hbo-opleiding Communicatie. CommerciŽle Dienstverlening geeft de beste aansluiting. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.

Voorlichting in een multiculturele samenleving EngelsEen artikel over de mogelijkheden van en belemmeringen bij het verschaffen van voorlichting in een multiculturele samenleving. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Je gaat meteen in het begin aan de slag met concrete opdrachten. Nederland konden zich inschrijven voor deze prijsvraag.

Hogeschool, de Hogeschool Utrecht en Fontys Hogescholen. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Naast een tweewekelijkse papieren uitgave verzorgt Vox een rubriek met dagelijkse nieuwsrubrieken op†het†interne RadboudNet. Hogeschool van Amsterdam of als post-hbo opleiding in Arnhem. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.