DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBekijk de playlist van de afgelopen weken in het Wintertijd Playlist Archief.

Wintertijd Bekijk de playlist van de afgelopen weken in het Wintertijd Playlist Archief. Ook in de wintermaanden biedt Restaurant van Rijckevorsel volop mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Waar en wanneer luister je muziek? En wat mogen ze op je begrafenis draaien? In Wintertijd staan gasten in de schijnwerpers aan de hand van hun favoriete nummers. Met extensies kun je de Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kindred Spirits laat al een tijdje van zich horen en de oprichters blijven verrassen.

In het programma geeft Harry de Winter veel aandacht aan het speciale repertoire van bekende en nog minder bekende rockartiesten, speciale versies, albumtracks, classics en anekdotes. Webstandaarden toepassen klinkt leuk, maar hoe doe je dat? Vragen daarover kunnen hier terecht. Datzelfde heb ik net gedaan bij mijn profiel en hier staat het wel direct goed. Iedereen kan hier terecht met vragen over allerhande open source software die niet in de andere fora past.

Volg de live registratie van de Tour de France door Studio Sport. Begrijp je me niet verkeerd? M'n tijd stond aldoor goed sinds ik dat handmatig aangepast heb. Maar als je ongenezelijk ziek bent, en als de gereformeerde instelling geen ethanasie wil, is elk uurtje korter weer welkom.