DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBen je benieuwd hoe onze gebouwen er van binnen uitzien en wil je informatie verzamelen over opleidingen die bij jou passen. Kom dan naar een van onze Open Dagen.

Ben je benieuwd hoe onze gebouwen er van binnen uitzien en wil je informatie verzamelen over opleidingen die bij jou passen? Kom dan naar een van onze Open Dagen. Ziet u dit ook als uw toekomstuitdaging? Dan is deze masteropleiding iets voor u. Voor de twaalfde keer ondernam Elsevier Thema een speurtocht naar de beste opleidingen in het hoger onderwijs. Exportkansen benutten met 'Samen werken, Samen leren', georganiseerd door kenniskring De Ondernemende Stad.

Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc. Tijdens de opleiding Financial Services Management groei je uit tot een financieel economisch professional op de vele terreinen van het vakgebied. Hogeschool Rotterdam is een échte Rotterdamse instelling.

Studeren aan Erasmus?Download dan de Masterbrochure! Vol informatie over de master opleidingen aan Erasmus. Virtuele rondleidingNeem een kijkje op de campus van Erasmus. Op alle trainingen zijn onze voorwaarden van toepassing.

Academici – en steeds vaker hbo-gediplomeerden – nemen deel aan post-initeel onderwijs. Lees ook wat Lisette, voltijd studente Leraar Basisonderwijs van de opleiding vindt. Nieuwe zekerheden zullen worden ontleend aan flexibiliteit, kennis en het investeren in persoonlijke vaardigheden.