DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBen je geslaagd voor het Microsoft-examen 70-305 (of 70-315), 70-310 en 70-229, dan ontvang je het certificaat Microsoft Certified Application Developer (MCAD).

Examen Microsoft Je hebt het MCSE-examen Networking Essentials gehaald. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Zij hebben door heel Nederland testcentra waar je examen kunt doen. Voor sommige certificeringen moet je nog software aanschaffen. Het examen wordt afgenomen door Prometric of Virtual University Enterprises VUE. Het principe van open inschrijving blijft gehandhaafd.

Voor deze training gebruiken we het engelstalige Microsoft Official Curriculum materiaal. Deze cursus wordt gegeven volgens het Technisch Open Leercentrum; dit houdt in zelfstandig leren onder begeleiding van een docent. Een overzicht van de examentrainingen die op aanvraag verzorgd kunnen worden. Volgens beveiligingsgoeroe Bruce Schneier verliezen bedrijven de oorlog tegen hackers en. Cursusmateriaal, lunch, consumpties, examen vouchers en transcender oefenexamens zijn bij de prijs inbegrepen.

Het lesmateriaal is Engelstalig, zodat je optimaal wordt voorbereid op de Engelstalige examens. Tijdens de opleiding verloopt alle begeleiding via internet. Let op Niet alle examencentra bieden alle Office of taalversies aan. Je moet in ieder geval kennis hebben van het OSI-model voor digitale netwerken.

Verder moet je over hardware beschikken die de computers verbindt bijvoorbeeld een hub en UTP-kabels. Als een training niet gepland staat dan betekent dit meestal dat er te weinig vraag naar is voor de open inschrijving. Voor een compleet overzicht van de verschillende vormen van trainingen, verwijzen wij u graag naar de trainingsvormen die Twice u te bieden heeft.

Het is een intensieve leermethode waarbij je heel veel moet doen, het is geen klassikale training. We kunnen deze trainingen altijd geven voor een groep of als prive training. De leerstof is compleet, je hoeft zelf geen extra materiaal meer te kopen.