DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBij Asperger's is de spraakontwikkeling vaak zeer snel.

Bij Asperger's is de spraakontwikkeling vaak zeer snel. Het was een opwindend gevoel, wachten op en hopen op mail van hem. De oorzaak van het syndroom van Asperger is niet precies bekend. Homepage van Ypsilon, de vereniging voor familieleden van mensen met schizofrenie. De lijst is zowel bedoeld voor mensen die met autisme kampen als familie, vrienden en professionele belangstellenden.

Volgens mij is verliefd zijn een aangenaam gevoel van spannende verwachting. De Amerikanen Andrew Fire en Craig Mello krijgen samen de Nobelprijs voor de geneeskunde. Waar verschuilt zich het ethaan op Titan, de grootste maan van Saturnus? De verwachte ethaanoceaan blijkt niet te bestaan. Tand uit de bovenkaak van een uitgestorven relmuissoort, een lid van de familie van de slaapmuizen. In een relatie is een rol hebben met een set uit te spelen regeltjes nu net níet de bedoeling. Kanttekeningen en uitleg bij het wetenschapsnieuws Noorderlicht.

Hun ontdekking van RNA-interferentie, waarmee genen tot . Een kind is als het goed is voortdurend nieuwsgierig naar zijn omgeving. Terwijl ik het gevoel heb dat ik een heleboel aangeef, maar er nooit op ingegaan wordt.