DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBij CommerciŽle Economie (CE) ontwikkel je een scherpe blik op de toekomst en krijg je oog voor de vraag in de markt.

StudieopbouwDe studie CommerciŽle Economie kent een studieopbouw in 2 fasen te weten het propedeuse jaar en de hoofdfase. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Economie 1 is verplicht bij een havo of vwo-opleiding. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. De zwaarte van de studie is vergelijkbaar met de studie CommerciŽle Economie.

Bij CommerciŽle Economie CE ontwikkel je een scherpe blik op de toekomst en krijg je oog voor de vraag in de markt. Type hier jouw trefwoord administratie, virtueel, creatief,. De opleiding CommerciŽle Sport Economie duurt vier jaar. Met de juiste communicatie breng je de doelgroepen hiervan op de hoogte. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen.

De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Een lectoraat bestaat uit een lector, docenten en externe deskundigen, die samen een kenniskring vormen. Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus.