DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBij de masteropleiding Media Technology draait 't om hoe je met behulp van technologie vernieuwing kunt realiseren; technologie en creativiteit worden samen gebracht.

Docent Worden Bij de masteropleiding Media Technology draait 't om hoe je met behulp van technologie vernieuwing kunt realiseren; technologie en creativiteit worden samen gebracht. In de les bespreekt u de oefeningen alleen als u extra uitleg wilt. In zijn geboortedorp, het Brabantse kerkdorp Zeeland, gemeente Landerd, zal op 6 oktober een borstbeeld van pater Jan van Kilsdonk worden onthuld.

Voor vrouwen bij wie zwanger worden nog niet lukt start Een Roze Wolk vanaf donderdag 28 september a. Homoseksuele militairen zullen volgend jaar voor het eerst meelopen met de parade op Roze Zaterdag. Die waren er ter viering van het 60-jarig bestaan van het COC. Forum, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling Utrecht.

Dat werd bekend gemaakt na de presentatie van het SCP-rapport Uniform uit de Kast, over homoseksualiteit in de Nederlandse krijgsmacht. Uw wensen staan centraal en onze ervaren staf speelt in op uw wensen en mogelijkheden. In de raden van bestuur van 24 fondsen genoteerd aan de AEX, de belangrijkste Nederlandse beursindex, zit geen enkele openlijke homo of lesbienne, zo blijkt uit een belronde door Management Team. Onze staf is zeer ervaren en gekwalificeerd en levert daardoor vakwerk af.

Esther de Gids uit Schipluiden heeft de Memory Game op www. In de door koningin Beatrix op Prinsjesdag uitgesproken Troonrede wordt niet specifiek ingegaan op homoseksualiteit en de samenleving. Dat zegt de openlijk homoseksuele priester Antoine Bodar naar aanleiding van zijn vertrek als vaste columnist van Katholiek Nieuwsblad. Het nieuwe nummer ligt straks bij de leden in de bus. Voor een optimale communicatie tussen mensen met een andere taal is kennis van de taal en de cultuur van de ander cruciaal. Van Kilsdonk was als studentenpastor in Amsterdam een wegbereider voor de homo-emancipatie.

Dinsdag 4 juli was er een informatieavond waar belanghebbenden hun zienswijze konden inbrengen. Het is het eerste tastbare resultaat van het nieuwe beleid van de Engelse voetbalbond om homfobie rond het voetbalveld strenger aan te pakken. Ook is een op maat ontwikkelde groepscursus mogelijk. Waarschijnlijk is dat het eindverslag dat u bedoelt.