DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBij examenopgaven komen vaak meerdere onderwerpen kijken.

Examenopgaven Bij examenopgaven komen vaak meerdere onderwerpen kijken. De dochterkern is door de grote halveringstijd vrijwel niet radioactief. Ga direkt naar de Examenopgaven Index en gebruik daarna de "Back"-button om weer terug te keren. De betaling geschiedt door middel van een acceptgiro. Als je even doorgeeft wat er mis gaat bij het maken van zo'n examenopgave kan ik je wat precieser helpen. Informatie over lopende en toekomstige ontwikkelingen tijdens een eendaagse conferentie over de examens in het voortgezet onderwijs.

Meestal zijn de meest recente examens de beste voorbeelden. Bedankt voor het antwoord! Ik zal eens wat dingen hier neerzetten waarmee ik de mist in ga! Maar daar maak ik wel een nieuw onderwerp van. Gammastraling heeft een groot doordringend vermogen en is dus gemakkelijk te detecteren aan de buitenkant. Bij het centraal examen 2007 zijn de hulpmiddelen toegestaan zoals opgenomen in deze regeling en bijbehorende bijlagen. Russisch, Spaans of Turks, Collegenet helpt je verder.

Vanaf heden ook uittreksels via MIOVanaf heden hebben wij een selecttie gemaakt van interessante en makelaardij gerelateerde uittreksels. Daarnaast zijn oude examens te bestellen bij het magazijn examen opgaven in Groningen, tel.