DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBijles Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde, Geschiedenis .

Bijles Duits Er zijn 2 manieren om van mij Duitse les te krijgen. Nederlands en Engels voor werk, studies, vakantie en hobby. Ik ben volledig tweetalig en geef bijlessen in de regio Maastricht.

Graag zou ik bijles willen geven aan leerlingen van de basisschool die moeite hebben met één of meerdere vakken. De adverteerder heeft besloten het bieden niet te activeren. Engels en Duits! Les en Vertaalwerk door native speakerTaallessen voor scholieren, studenten en volwassenen. Sleep de foto naar het logo van Picture Resizer op je Windows bureaublad. Op deze manier kun je als verkoper bepalen of iemand betrouwbaar is en zo bepalen of je iets wilt verkopen van een Kapaza! gebruiker. Meer dynamische banners en technische uitleg kun je hier vinden.

Als een transactie goed verlopen is dan kan er een positieve waardering gegeven worden, is de transactie niet helemaal goed gegaan dan kan een negatieve waardering gegeven worden. Ik ben een geduldige en ervaren Poolse docent met afgeronde taalstudie. Open Windows verkenner en selecteer die je wilt verkleinen. Bij iedere transactie kunnen kopers en verkopers elkaar waarderen. Weergave Records 1-15 van totaal 121 gevonden resultaten.