DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartBiologielokaal van de Digitale SchoolDit lokaal is bedoeld als verzamelplaats van informatie over het vak biologie.

Biologielokaal van de Digitale SchoolDit lokaal is bedoeld als verzamelplaats van informatie over het vak biologie. Informatie over lopende en toekomstige ontwikkelingen tijdens een eendaagse conferentie over de examens in het voortgezet onderwijs. De voorronde is in de periode van eind februari tot helf maart en is bedoeld voor 5 en 6 VWO. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. De 50 beste leerlingen van de voorronde komen in aanmerking voor de 2de ronde.

Een paddestoel is zeker geen dier, maar een plant is het ook niet. In het docentengedeelte kunt u in het forum met uw collega's van gedachten wisselen. Veelgestelde vragen over water en waterzuivering @ ScheikundeEen vraagbaak voor onderwerpen op het gebied van water. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Voor geschiedenis nieuwe stijl, havo en Project Moderne Natuurkunde vwo zijn aparte mededelingen verschenen. Serieuze singles Doe de PARSHIP-test en vind je grote liefde.

FotoherbariumDigitaal herbarium met honderden verschillende wilde plantensoorten en afbeeldingen. PaddestoelenHier vind je allerlei informatie over verschillende soorten paddestoelen. Kies een examen als u specifieker ge´nformeerd wilt worden. Via een 3D-panorama viewer kun je interactief navigeren door ruimten in het Huygens gebouw waar studenten Bio-wetenschappen mee te maken hebben.

Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Leven in de aarde EngelsOver het ecosysteem en de micro-organismen in de grond onder onze voeten. PaddestoelenPaddestoelen zijn anders dan andere levende wezens. Dinosaurussen @ Geschiedenis van het leven op aardeDinosaurussen waren reptielen die 235 tot 65 miljoen jaar geleden op onze aarde leefden. SoortenbankInformatie over duizenden verschillende soorten dieren, planten en paddenstoelen die in Nederland voorkomen.

Deze leerlingen krijgen materiaal thuis om te bestuderen. Bij het centraal examen 2007 zijn de hulpmiddelen toegestaan zoals opgenomen in deze regeling en bijbehorende bijlagen.