DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartCall for papers voor de zevende European Social Science History Conference, die zal plaatsvinden in Lissabon (Portugal) in 2008.

Scholen Den Haag Een overkoepelende organisatie voor indoor ski scholen. Hiervoor zijn huishoudelijk en ambachtelijk werk zeer geschikt. Gedurende de ochtend worden door de kleuterleidster liedjes ingezet. Inschrijving verplicht tot betaling van het cursusgeld.

Op de werkavonden wordt er iets gemaakt voor het betreffende jaarfeest. Het gebouw wordt dagelijks schoon gemaakt door een schoonmaakbedrijf. Call for papers voor de zevende European Social Science History Conference, die zal plaatsvinden in Lissabon Portugal in 2008. Voor de naam Stroom is gekozen omdat die staat voor energie en beweging.

Muziek en bewegen zijn met elkaar verbonden, zeker voor jonge kinderen. Iedere ochtend is ingedeeld volgens een vast patroon. Van de 1e tm de 6e klas wordt jaarlijks een aantal toetsen afgenomen. In de derde klas volgen de leerlingen de door de gemeente verzorgde zwemlessen.

Om de catalogus te kunnen lezen moet eerst een zgn. Instappen is alleen mogelijk aan het begin van een semester. Dit gebeurt vaak terloops, zonder vooraankondiging.