DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartClaudia heeft veel ervaring in de toeristische branche.

Toeristische Opleiding Claudia heeft veel ervaring in de toeristische branche. China en heeft een zeer uitgebreide reiservaring in AziŽ. Met een havo-diploma kun je instromen in het tweede leerjaar. Travel en na een paar jaar in Tainan is ze weer terug. Gerrie Gorts"Klanten moeten ervan op aan kunnen dat het klopt". Kees van Galen"Ons specialisme is ons bestaansrecht, onze kennis is onze meerwaarde".

Alwin Setija "Een reisadvies gebaseerd op eigen ervaring werkt het beste". Onno Reichwein "We stellen hoge eisen aan onze reisleiders". Kees is historicus, met als specialisatie Aziatische Geschiedenis.

Joke ter Weele"Creatief reizen samenstellen tegen de juiste prijs". Wim heeft veel Aziatische landen bezocht, ook als reisleider. Gerrie zorgt ervoor dat de administratie perfect in orde is.

Johan Kres "Het gaat er om dat je reizigers een reŽel beeld geeft". Lees de ervaringen van onze recruiters en kandidaten met totaljobs. Florien Moens"De klant een onvergetelijke reis bezorgen, naar de eigen wensen".

Tertia Janssen "Met enthousiasme reizen op maat maken". Eline de Leur"Perfect maatwerk voor onze reizigers". Julief Cheung"Een snelle en geruisloze administratieve afhandeling". Margreet Versteijlen "Persoonlijk reisadvies vanuit kennis en eigen ervaring". Josť van den Heuvel "Reizen verkoop je pas als je zelf ook enthousiast bent". Julief is in Hongkong geboren maar groeide op in Nederland.