DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartComputer ondersteunend onderwijs, ook in diverse vaklessen.

School Onderwijs Natuurlijk doen we op school veel meer dan lessen volgen. Ze zijn in elke goedgesorteerde babyspeciaalzaak te koop. Ons opleidingsaanbod omvat de theoretische leerweg, de gemengde leerweg, de beroepsgerichte leerwegen en het leerweg ondersteunend onderwijs. Deelname aan landelijk project 'ict in beleidsrijke scholen'.

Computer ondersteunend onderwijs, ook in diverse vaklessen. Wij hebben nu al tenminste 1 computer op elke vier leerlingen. College De Brink besteedt als voorhoedeschool in het ICT-project volop aandacht aan de ontwikkelingen binnen de informatie en communicatie technologie. College De Brink behoort tot de best uitgeruste scholen in Nederland op ICT-gebied. Steiner was op veel levensgebieden en in veel milieus thuis.

En er is een heel goede dubbele electrische kolf van Ameda op de markt, minstens zo goed als de Medela Mini-electric +. Egypte, Griekenland, 6e klas Romeinen en Middeleeuwen. Bij inbreuk op bovenstaande regels kan Kennisnet besluiten de bijdragen van de betreffende gebruiker uit het domein www.

Het enige nadeel dat er aan deze kolf kleeft is de vrij hoge aanschafprijs. Een alternatief kan wellicht het huren van een andere Medela-kolf de Lactina zijn, hoewel ik hier persoonlijk geen ervaring mee heb. De teksten mogen geen inbreuk maken op rechten van anderen. De cursussen zijn zowel toegankelijk voor buitenlandse studenten als reguliere studenten.