DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDaarnaast kan je overwegen om een cursus psychologie te doen.

Studies Psychologie Op de voorlichtingsdag in Tilburg vond ik het gastcollege van Psychologie zo leuk, dat ik voor Psychologie gekozen heb. De regressielijnen lopen niet evenwijdig aan elkaar. Heb je nog vragen over Psychologie? We helpen je graag. Vreemd genoeg vond ik wetenschapstheorie en filosofie de leukste vakken. Daarnaast kan je overwegen om een cursus psychologie te doen. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Viva.

Bij de richting neuropsychologie komt het onderwerp afasie uitgebreid ter sprake. Vragen over studeren in Leiden? Studenten beantwoorden je vragen op het Forum. Psychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het gedrag van mensen en hun beleving. In het eerste en tweede jaar van de studie krijg je van elke richting een inleidend vak. Groningen is trouwens wel een erg leuke stad, ben er vaak geweest. In het derde jaar kies je een richting waarin je je verder gaat specialiseren. Voral de interaktie met mijn medestudenten vond ik belangrijk. Hoi, ik heb er zelf geen ervaring mee maar het ligt er denk ik aan of de cursus hoofdzakelijk schriftelijk is.

Paranormaal is in Leiden ook niet populair hoor maar intuitie is je eerste gevoel dat je bij iets of iemand krijgt. Daarbij gaat het om wat mensen doen, waarom ze dat doen en wat ze daarbij ervaren. Ik zal Edmund Burke even vragen, want ik krijg het idee dat met wat ik vroeger heb geleerd een bul kan ophalen.

Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? .