DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDat concludeert het adviesbureau Boston Consulting Group uit Baarn in een studie die woensdag wordt gepresenteerd.

Dat concludeert het adviesbureau Boston Consulting Group uit Baarn in een studie die woensdag wordt gepresenteerd. Ongeveer negentig procent van de studenten is vrouw. Je ontwikkelt alle benodigde competenties aan de hand van complexe beroepstaken. En je bent ge´nteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens.

Daarmee verdringen ze werknemers met een middelbare beroepsopleiding. Ook stage lopen is vanaf het eerste jaar verplicht. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Voor 1 februari 2007 moet je je ingeschreven hebben. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.

Ieder mens maakt gedurende zijn leven een ontwikkeling door. Iedereen denkt wel met plezier terug aan een bepaalde leuke leraar of lerares uit zijn middelbare schoolperiode. Hier kunt u de prijzen van producten onderling vergelijken en de basisinformatie bekijken. Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou.