DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDat kan bijvoorbeeld om huiswerk, gymspullen of brieven van school gaan.

Dat kan bijvoorbeeld om huiswerk, gymspullen of brieven van school gaan. Ik ben Rineke Schoorl, moeder van Anouk gr 8 en Lucas gr 4A. Op de dinsdag blijft juffrouw Adrienne uiteraard gewoon de leerkracht.

In de maand oktober wordt de Kinderwoorddienst gehouden op zondag 8 oktober a. Daarnaast stimuleren wij de kinderen om op de dinsdag en de donderdag fruit als tussendoortje mee te nemen. Je raakt door de ouderraad ook erg betrokken bij de school en dat vind ik een prettige samenloop van omstandigheden.

Tijdens de informatie-avonden aan het begin van dit schooljaar sprak ook pastor Frank Steijger een woordje tot de ouders. Het komt soms voor dat kinderen iets vergeten mee naar huis te nemen. In de Telgenkalender van dit jaar zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen gepubliceerd. In de maand oktober heeft meester Hans ouderschapsverlof. Ik ben Clema Schilperoort, de moeder van Max uit groep 5B. Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief ziijn er van 305 kinderen de gevraagde gegevens binnen.