DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDat werd bekend gemaakt na de presentatie van het SCP-rapport Uniform uit de Kast, over homoseksualiteit in de Nederlandse krijgsmacht.

Rapport Basisschool Dat werd bekend gemaakt na de presentatie van het SCP-rapport Uniform uit de Kast, over homoseksualiteit in de Nederlandse krijgsmacht. Dit schooljaar gaan we weer van start met 6 groepen. Het laatste rapport bespreken we met u als er bijzonderheden zijn. Homoseksuele militairen zullen volgend jaar voor het eerst meelopen met de parade op Roze Zaterdag. Van Kilsdonk was als studentenpastor in Amsterdam een wegbereider voor de homo-emancipatie. Het nieuwe nummer ligt straks bij de leden in de bus.

Er worden jaarlijks verschillende ouderavonden georganiseerd. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van de school. In de door koningin Beatrix op Prinsjesdag uitgesproken Troonrede wordt niet specifiek ingegaan op homoseksualiteit en de samenleving. Dinsdag 4 juli was er een informatieavond waar belanghebbenden hun zienswijze konden inbrengen.

Dit is op korte afstand 100m van de basisscholen. In zijn geboortedorp, het Brabantse kerkdorp Zeeland, gemeente Landerd, zal op 6 oktober een borstbeeld van pater Jan van Kilsdonk worden onthuld. Het blijft echter ook mogelijk incidenteel over te blijven. Esther de Gids uit Schipluiden heeft de Memory Game op www.

Hopelijk lukt het ons daarbij de sfeer, die zo karakteristiek is voor onze school, op u over te brengen. Voor vrouwen bij wie zwanger worden nog niet lukt start Een Roze Wolk vanaf donderdag 28 september a. Aan het begin van ieder schooljaar wordt de schoolkalender uitgereikt. Het is het eerste tastbare resultaat van het nieuwe beleid van de Engelse voetbalbond om homfobie rond het voetbalveld strenger aan te pakken. Namens de Vereniging Montessorischool Waalsdorp, de directie en het bestuur. Dat wil niet zeggen dat er geen opvang meer is voor de peuters in Oosterhout.

Met behulp van de budgetplanner maakt zij een overzicht van. In Engeland zijn voor het eerst twee voetbalsupporters veroordeeld vanwege homofobe spreekkoren. In de raden van bestuur van 24 fondsen genoteerd aan de AEX, de belangrijkste Nederlandse beursindex, zit geen enkele openlijke homo of lesbienne, zo blijkt uit een belronde door Management Team. Hiervoor hebben we twee bezielende overblijfjuffen. Hierin worden alle activiteiten en wetenswaardigheden van de komende week vermeld. Ignaro heeft al een eigen bedrijf, een groothandel in kleding.