DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Basiscursus Bedrijfskunde (BCB) biedt deze mogelijkheid.

Cursus Bedrijfskunde De cursus is ideaal wanneer u toewerkt naar een managementfunctie of in een MD-traject zit. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Tijdens de cursus wordt een solide basis gelegd op theoretisch en praktisch gebied. De opleiding is bedoeld voor HR-managers en professionals. Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. De opleiding wordt verzorgd in Venlo donderdagavond en Eindhoven dinsdagavond.

Ook voor teamleiders, projectleiders en coordinatoren is de cursus een goede keuze. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor professionals. Studenten Technische Bedrijfskunde zijn geen techneuten pur sang.

In de opleiding wordt bedrijfskunde gekoppeld aan HRM. Organisaties vragen specifiek naar praktische managers die weten hoe je werkprocessen organiseert en bestuurt. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Vraag nu debrochure aan en verbeter je loopbaan perspectief.

Daarna worden deze eens per veertien dagen gehouden. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.

Abonneer je nu op de Pro Education Nieuwsbrief en ontvang driemaandelijks updates. Met strategisch inzicht, met vernieuwende ideeŽn, met heel concrete oplossingen. Heb je al een specialistische HBO-studie achter de rug maar wil je je verder ontwikkelen op bedrijfskundig niveau? Dan is deze opleiding een goede keus. Bedrijfskundigen op HBO-niveau zijn zeer populair op de arbeidsmarkt.