DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Catamaran is een openbare basisschool in het zuidwesten van de wijk Lewenborg, aan de Vaargeul.

Basisschool Groningen Algemene informatie, informatie voor leerlingen en basisschool -leerlingen. Informatie over de school zelf, het onderwijs, de schooltijden, de leraren en de decaan. De Catamaran is een openbare basisschool in het zuidwesten van de wijk Lewenborg, aan de Vaargeul.

GroningenIn het vlakke landschap zie je soms verhogingen. En ze heeft een zusje die Pia heet en ook bij ons op school zat. Het gaat om de huishoudschool aan de Kruitlaan in Groningen. Nog veel meer Op de foto staan 28 namen De leeftijd moet ong.

Akkerbouw en veeteeltGroningen heeft in het noorden veel kleigrond met grote boerderijen. Juist vanuit de Bijbel kunnen we lerendat mensen het beeld dragen van God en daarom waardevol zijn in Zijn ogen, dat de aarde ons in bruikleen is gegeven en dat we samen moeten werken aan een goede aarde. De provincie Groningen ligt in het noorden van Nederland. Mavo, havo, atheneum en gymnasium te Haren met informatie en een prikbord. Met onze homepage bieden we de kinderen de mogelijkheid om werkstukjes, tekeningen, etc. Op dat moment kan worden besloten het kind op een school voor speciaal onderwijs te plaatsen.