DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe EVO-opleiding Logistiek Management is door de Stichting Post-Hbo Nederland als officieel geregistreerde Post-Hbo-opleiding erkend.

Hbo Opleiding Logistiek Meerdere hbo-instellingen bieden ook een duale route aan. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Onderwerpen als functies en relaties in de logistieke keten en logistieke en economische ontwikkelingen in de warehousing en de transport worden in deze module behandeld. Verder licht de docent onderwerpen toe uit speciaal voor deze cursus geselecteerde vakliteratuur. We hebben een overzicht gemaakt van populaire opleidingen en cursussen. En maak je gebruik van de digitale leeromgeving op internet.

De opleiding Warehouse manager is bestemd voor iedereen die al in een warehouse of magazijn werkt en een managementfunctie ambieert. Je ontvangt je lesmateriaal in een compleet pakket thuis. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.