DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe HBO-opleiding Marketing bestaat uit schriftelijk studiemateriaal.

Hbo Marketing Heb je het examen met succes afgelegd, dan ontvang je een HBO-certificaat. Ze zijn echter praktisch ingesteld en resultaatgericht. De opleiding Marketing Management is een voltijdstudie.

Want, met een aantal diploma's kom je in aanmerking voor één of meer vrijstellingen. Je kunt het beste er zelf even voor gaan zitten en brainstormen over wat je nu precies wilt. Hier kunt u de prijzen van producten onderling vergelijken en de basisinformatie bekijken. En je bent geïnteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. Je gaat het dus druk krijgen met het vinden van een goede buitenlandse stage.

Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. Wij willen jullie zo goed mogelijk met een stage in het buitenland helpen.

Het is rot als je er bent en er, door het gebrek van een werkvergunning, niet mag werken. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen. Aan het eind van je opleiding stuur je je gehele portfolio in. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen.

Iedereen denkt wel met plezier terug aan een bepaalde leuke leraar of lerares uit zijn middelbare schoolperiode. Open sollicitaties horen daar ook bij, wat betekent dat je ook in een andere taal moet schrijven of bellen. Zo heb je kans dat je geen mogelijkheid hebt om je stageverslag via het Internet in te leveren, bijvoorbeeld in een arm Afrikaans land.