DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe HBO-opleiding Vertaler Frans bestaat uit speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal.

Mijnwoordenboek vertaalt online in de talen Engels, Duits, Frans en Spaans. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Vertaalbureau voor betrouwbare vertalingen in en uit het Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens, Pools, Russisch, Turks, Tsjechisch, Grieks, Hongaars, Roemeens en vele andere talen. De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak. Al onze vertalers zijn hoogopgeleide en gekwalificeerde native speakers die naar hun moedertaal vertalen. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS. In totaal worden vijf facultatieve en drie verplichte mondelinge lesdagen georganiseerd.

Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Hierdoor zijn wij in staat ook bij krappe deadlines de hoogste kwaliteit de waarborgen.

Bij Vertaalbureau LinguaFidelitas kunt u terecht met al uw vertaalwerk en revisiewerk. Zij zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en beschikken over een ruime beroepservaring. De mondelinge lessen worden gegeven door docenten die stuk voor stuk ruime ervaring hebben in de vertaalpraktijk. In het studieprogramma kun je precies zien welke modulen je de komende drie jaar tegenkomt.