DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Inspectie van het Onderwijs ziet toe op de kwaliteit van het onderwijs en valt organisatorisch onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Onderwijsmanagers uit het primair en voortgezet onderwijs vinden hier een compleet pakket actuele vakinformatie. Natuurlijk bent u vrij om uw manier van communiceren zelf te kiezen. De Protestants Christelijke Schoolleiders Organisatie PCSO is de enige protestants christelijke categoriale vakbond, die specifiek opkomt voor de belangen van adjunct directeuren in het primair onderwijs. De mogelijkheid om educatief materiaal te bestellen.

Hier vindt u alles over het onderwijs in de gemeente Rotterdam. Uitgeverij Nedercom maakt educatieve software, voornamelijk voor de Nederlandse taal. Ze beoogt het bevorderen van deze onderwijssoort in al haar facetten. Publicatie van het ministerie over Islamitische basisscholen in Nederland.

Hier vindt u tips voor de omgang met en onderwijs aan kinderen met PDD-nos, een stoornis uit het autistisch spectrum. Er zijn ook vertalingen te krijgen in buitenlandse talen. Het laatste onderwijsnieuws op Kennisnet verzorgd door het ANP. Een voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van kwaliteitsnormen vr en dr leraren. Zin in een baan in het onderwijs ? Voor informatie en vragen over het beroep als leerkracht kunt hier terecht. De Lantaarn is een adviesdienst die zowel school als ouder kan helpen.

Met teamonderwijs op maat kunnen scholen eigentijds onderwijs bieden en een moderner personeelsbeleid voeren. De software is gericht op de praktijk en kenmerkt zich door het eenvoudig gebruik, hoge functionaliteit en lage prijs. Landelijke Vereniging van Scholen voor Praktijkonderwijs. De nieuwe spelling nader uitgelegd door het ministerie.

Op onderwijswerk vindt men snel en efficint alle actuele informatie over en voor het onderwijs. Leverancier Niesten Nijmegen is een bedrijf dat schoolmaterialen verkoopt. Het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie INOP zorgt daarvoor.