DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Kleine Schoolatlas bevat eenvoudige kaarten en richt zich tot de leerlingen van de derde graad van het basisonderwijs, van de eerste graad van het secundair onderwijs en tot het beroepsonderwijs.

Onderwijs Frans De Kleine Schoolatlas bevat eenvoudige kaarten en richt zich tot de leerlingen van de derde graad van het basisonderwijs, van de eerste graad van het secundair onderwijs en tot het beroepsonderwijs. Grammaire de base is een grammatica in zakformaat die de belangrijkste regels bundelt en tegelijkertijd communicatief en eigentijds is. De leerkrachten vooral voor links voor Engels, Frans en economie.

De enige atlas die specifiek voor het Secundair Onderwijs in Vlaanderen ontwikkeld werd. Dejonckheere, Robert Neyt, Bart Plasschaert, Raf Plasschaert, Georges Tibau, Erik Van Nieuwenhuyze, A. De leerlingen van de eerste graad voor oefeningen Frans, Engels en economie. Een digitaal didactisch, communicatief en interactief leerplatform online voor leerlingen van de derde graad.

Geheel afgestemd op de eisen van het hedendaagse taalonderwijs.