DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Media Acadmie heeft een ongekend breed pakket aan opleidingen.

Maak werk van je hobby! Schrijf in voor een opleiding tot professioneel webdesigner, dtp-er, fotograaf of AV-professional. Association of Spanish Schools in MŠlaga, Association of Spanish Schools in. Wie slim is, kan nu profiteren van de nieuwste mediatrends als triple play,. Vrijwel altijd in samenwerking met nationale en internationale partners. MediaCollegeģ werkt dit nieuwe cursusjaar samen met Learning Associates International, een van de meest vooraanstaande en grootste Apple Authorized Training Centers in Europa. Als u zich nog beter wilt oriŽnteren dan kunt u het cursusmateriaal inkijken in onze ruimte met lesmateriaal.

Maatwerk trainingen worden samen met de opdrachtgever gecreŽerd en georganiseerd, bij de Media Academie of op locatie van de opdrachtgever. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Wilt u een persoonlijk opleidingsadvies of een rondleiding? Bel ons op 010 880 25 55.

Blink je uit in de pakketten van Adobe, Macromedia, etc. Zowel het open aanbod als het maatwerk betreft vooral korte en intensieve trainingen variŽrend van een dagdeel tot een aantal weken. Stel uw eigen opleidingstraject samen en breng uw kennis slagvaardig up-to-date.

Dat was de boodschap tijdens het seminar AV+ICT=business dat MediaCollege donderdag 19 januari organiseerde. De bedrijfsnaam die als bron bij dit bericht kan worden vermeld. Pro Tools in Nederland en heeft een opleidingstraject voor Pro Tools certificering. Je treft hier een overzicht van onze trainingen, waarvoor de inschrijving voor een ieder open staat.

Mira Media biedt diensten aan verschillende doelgroepen. Het thema van uw persbericht moet zo duidelijk mogelijk zijn, zodat de lezer meteen weet waar het over gaat. De Media Academie is een Stichting en heeft geen winstoogmerk.