DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Oorsprong, Achtergrond en Ontwikkeling van de Therapie.

Het creatief omgaan met onderlinge verschillen en daar waardering voor opbrengen, staat dan ook centraal in de opleiding. Het studiejaar wordt afgesloten met een toetsing, zowel van de theorie als van de praktijk. De Oorsprong, Achtergrond en Ontwikkeling van de Therapie. Je leert om de jassen op afstand bij iemand te verwijderen. Het doel van Gestalt Therapie is het bevorderen van de creatieve aanpassing.

Verder verzorgen wij de Mondelinge Opleiding tot Tarot Specialist. Cognitieve benadering, humanistische benadering, psychoanalytische benadering, methodologie, observatie en diagnostiek, beeldend vormen, drama, muziek, dans. De opleiding biedt een praktische leerschool in deze eclectische werkwijze.

In het eerste jaar komen de basisbegrippen van de Gestalt Therapie aan de orde. Het Basisconcept, Samenstelling en Beschrijving van het 14 Kanalen Netwerk van Guasha. Na afronding van de opleiding heeft u de flexibiliteit om het vak in de praktijk tot in de finesses uit te voeren. Zowel de theorievorming als de praktijk zijn volop in ontwikkeling. In directieve therapie worden aanwijzingen, suggesties en opdrachten gebruikt. Het studiejaar begint met een dag op de Academie waarin we het programma voor het komende studiejaar bespreken. De Betrekking tussen Schraaptherapie en andere Behandelingen.