DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Opleidingen Speciale Onderwijszorg is een voortgezette hbo-opleiding.

Onderwijs Nieuws Deze community is bedoeld voor alle docenten die werkzaam zijn in het praktijkonderwijs. Onze kernactiviteit is het aanbieden van lesideeŽn. De Opleidingen Speciale Onderwijszorg is een voortgezette hbo-opleiding. Jonge kinderen, middelbare scholieren en studenten krijgen steeds vaker les in. Computers in de klas is een Webmagazine voor leerkrachten en ICT-ers in het primair onderwijs. Apple wil graag laten zien zien technologie een nieuwe invulling kan.

De docentenbox is een online platform voor docenten in het voortgezet onderwijs. Ouders Online is de grootste ouders-community van Nederland. Binnen 2 minuten heeft u al het actuele nieuws op uw desktop.

Feedreader is een van de meeste gebruikte readers en werkt onder Windows98 en hoger. AmphetaDesk is geschikt voor Windows, Mac en Linux. Hier vind je leuke lesideeŽn voor de bovenbouw en ook een aantal lessen voor de onderbouw. Stichting Kennisnet Ict op school organiseert bijeen-komsten, Di-beter genoemd, waar mensen.

De toekomst ligt in het digitale schoolbord, waarmee veel meer mogelijk is. Om kinderen te leren om veilig om te gaan met internet. Het klassieke zwarte schoolbord met krijtje verdwijnt.

Berichten over lezen en leesbevordering voor kinderen en intermediairs. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Naast readers die u kunt downloaden kunt u ook gebruik maken van online readers. De virtuele wereld Second Life is virtuele campus van Harvard. Geregistreerd? Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.