DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe Studietheek Arnhem is voor iedereen bereikbaar, ook voor jou! Of je nu een opleiding volgt bij een van de scholen van roc Rijn IJssel, of nog op het voortgezet onderwijs.

Studie Test In mijn omgeving vindt men dat deze studie echt iets voor mij is. Soms kunnen mensen hun problemen niet alleen oplossen. De Studietheek Arnhem is voor iedereen bereikbaar, ook voor jou! Of je nu een opleiding volgt bij een van de scholen van roc Rijn IJssel, of nog op het voortgezet onderwijs.

Na de laatste vraag krijg je meteen de uitslag; achter elke studie staat een getal dat aangeeft hoe vaak je daarvoor gekozen hebt. Ik ben gaan studeren om later veel geld te kunnen verdienen. Aan het einde van de test krijg je gelijk jouw score te zien. Als je alle vragen hebt ingevuld kan je de vragenlijst scoren.

Deze score zegt iets over de voorkeuren die je tijdens de test hebt laten zien. Wil je vrijblijvend telefonische hulp, dan kunt je van 9. Hoeveel uur per week college's, practica, zelfstudie, etc. Ik vind het belangrijk dat anderen in de toekomst naar mij opkijken. Bij de Studietheek Arnhem worden leerlingen iedere middag in een ontspannen sfeer begeleid bij hun studie en de problemen die zij daarbij tegenkomen. SecretaresseOnderwijsinstituut Gerard Tuning4 oktober, vac.

Met de studie psychologie kun je meer worden dan alleen therapeut. De cursus duurt vijf dagen, inclusief vier overnachtingen. Ik vind het vervelend om in mijn studie bij de middenmoot te behoren.

De test bestaat uit een aantal vragen waarbij je telkens kunt kiezen uit twee mogelijkheden. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Ik studeer vooral om mijn ouders een plezier te doen.