DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe actrice Elisabeth Shue speelt naast Jim Carrey een rol in de thriller The Number 23 over een man die geobsedeerd wordt door het nummer 23.

Jim Studie 2005 De actrice Elisabeth Shue speelt naast Jim Carrey een rol in de thriller The Number 23 over een man die geobsedeerd wordt door het nummer 23. De eerste voorstelling staat gepland voor januari 2007 in het Old Globe Theatre in San Diego, en de musical moet uiterlijk oktober 2008 Lewis is dan 82 op Broadway staan. Het Lean Management Instituut houdt zich bezig met een breed spectrum aan activiteiten en thema's. Vandaag liepen we wel vast met het project, maar de school is in ieder geval een feit.

Alles wat ik moest zeggen heb ik gezegd denk ik! En als ik iets vergeten ben, dan komt het wel in een ander bericht te staan. Het wordt weer eens tijd voor mij om mijn weblog naam eer aan te doen. Hij zal de rol van Julius Kelp spelen, een foeilelijke professor die dankzij een wonderdrankje verandert in de uiterst coole Buddy Love. En bovendien kwam daarna een andere mededeling van hem ik moest nooit in de keuken en zware lomp werk gaan doen.