DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe belangrijkste opleidingsgebieden zijn aromatherapie, kleitherapie, shiatsu en Bach Bloesemremedies.

Aromatherapie Opleiding De opleiding tot Holistisch Aromatherapeut wordt op MBO-niveau en op HBO-niveau gegeven. Hermesvoor alles op het gebied van paranormaal genezen en magnetiseren. Het totale opleidingsaanbod is ook te vinden in een apart online cursusboekje in adobe pdf-format. Deze lessen kunt u tegelijkertijd met de specialisaties op HBO-niveau volgen.

Bij de jaaropleiding zullen er regelmatig korte toetsen zijn om de voortgang te controleren. Per land bestaat er een lijst van toegelaten oplosmiddelen. Komt dit boven de ondergrens, dan moet de waarschuwing vermeld worden. Aan het eind van het studiejaar zal een afsluitende toets volgen en bij voldoende resultaat van de verschillende onderdelen volgt daarna uiteraard het diploma. Voor het HBO-niveau anatomie, fysiologie en pathologie worden er lessen verzorgd.

Een exemplaar hiervan kunt hier downloaden om zelf te printen. Maar in de praktijk worden beide termen veelal door elkaar heen gebruikt. Rosalien en Tilly, onze Cesar-therapeutes voor alles op het gebied van oefentherapieen.