DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe cursus Wiskunde voor gevorderden is bestemd voor iedereen die een HBO-opleiding wil gaan volgen, waarbij voorkennis van wiskunde gevraagd wordt.

De cursus Wiskunde voor gevorderden sluit je af met een examen dat wordt afgenomen door de Centrale Examencommissie van de LOI. Binnen een van deze varianten kies je voor een wiskundige specialisatie. Hierin specialiseer je je in een van de deelgebieden van de wiskunde. UvA Proefstuderen vindt plaats op vrijdag 30 maart 2007. Wiskunde in Nijmegen profileert zich met de volgende vier hoofdrichtingen.

Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Jaarlijks wordt in de jaarbeurshallen in Utrecht de bachelorbeurs gehouden. Voor de cursus Wiskunde voor gevorderden heb je kennis van wiskunde op VMBO-niveau nodig. Het examen is schriftelijk en bestaat uit meerkeuzevragen.

Philips, de Nederlandse Spoorwegen, de Rabobank, enz. Daardoor kan prima gecommuniceerd worden met bijvoorbeeld optisch of mechanisch onderlegde personen. In een gesprek kunnen we dan bekijken of TeTech ook u van de juiste adviezen kan voorzien.