DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe discipline om elke dag thuis aan mijn huiswerk te gaan zitten heb ik niet daarom ook niet gekozen voor een thuisstudie.

Als iemand makelaar taxeteur wi worden, ga eerst werken vinden dan proberne via je baas je studies te kunnen doen en zo het vak inrollen. Een ondernemende communicatie duizendpoot met ervaring in organiseren, een doorzetter, flexibel, enthousiast en een passie voor sport! Dat ben ik in een paar woorden. Ik heb een cursus administratief medewerkster en secretaresse gevolgt, maar wel beide in de avond op school. Daarnaast ontwikkelen we continu opleidingen voor beroepen of vaardigheden waar veel vraag naar is.

De discipline om elke dag thuis aan mijn huiswerk te gaan zitten heb ik niet daarom ook niet gekozen voor een thuisstudie. De cursus gaat uit van leren in een gezellige sfeer. Ik heb ook studiefinanciering gehad op mijn vorige school maar meer dna 300-400 euro krijg je toch echt niet.

We kunnen zowel onze opleidingen, als onze trainingen ook in-company verzorgen. Ik heb zeer gemotiveerd de opleiding Beurs en Evenementen Management bij de Fontys Bedrijfshogeschool te Tilburg doorlopen. Op woensdag 18 oktober vanaf 20 30 uur kun je meeborrelen met Nieuwe Garde Den Haag.

Bij Schuif aan bij Nieuwe Garde op woensdag 1 november in PUUR! wordt eten gecombineerd met het uitwisselen van ideeŽn, projecten en plannen. Van liefhebber tot vakman is de kennis te verbreden waardoor meer van ons mooie product genoten kan worden. Naast mijn mediaplanning werkzaamheden heb ik me bezig gehouden met het organiseren van een Rouge et Noire feest voor 300 man.

Op dit moment woonachtig in brabant, maar in de toekomst in de randstad. Per direct beschikbaar !! Commerciele projectmanager met ruim 10 jaar ervaring. Nee ik zou t nooit doen, omdat je nogmaals in dit aparte wereldje van de makelaardij er geen donder aan hebt,solliciteren heeft ook weinig zin want er zijn weinig tot geen vacatures alles gaan via relaties en via via. Ik ben commercieel, nauwkeurig, sociaal en enthausiast. Ik wil dat uiteindelijk wel omdat ik denk dat die HBO's er niet voor niks zijn. Eeerlijk, helder, brede kennis en interesse en sportief.