DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe docenten en vooral de campagneteams gaan in de hierop volgende drie weken opdracht uitvoeren.

Docent 2006 De docenten en vooral de campagneteams gaan in de hierop volgende drie weken opdracht uitvoeren. Om zeker te weten dat een opgave serieus is moet je gesteund worden door minimaal 30 man klasgenoten, vrienden, etc. Een islamitische docent, die lesgeeft op de openbare scholengemeenschap Vader Rijn College in Utrecht, is voor onbepaalde tijd geschorst omdat zij opeens mannen geen hand meer wil geven. Artikelen en nieuwsberichten over de onderwerpen internet en gadgets.

Vanaf woensdag 1 maart komen wekelijks de twee meest genomineerde docenten tegen elkaar in stemming. Dat heeft de directeur van de school, Bart Engbers, bevestigd. De docenten met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde, de ander verlaat de competitie. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Sowieso mag je met je campagneteam en je docent naar een concert naar keuze in Tivoli in Utrecht.

De docent in kwestie wilde na de zomervakantie plotseling geen hand meer geven aan mannen, terwijl zij daar eerder totaal geen problemen mee had. Het College van Bestuur legt verantwoording af aan een Raad van Toezicht. Of de docente nog terugkomt om les te geven op de school, weet de directeur niet. Deze loopt van zondag 26 februari tot en met woensdag 1 maart 16. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Zij zijn het aanspreekpunt voor zowel ons als de leerlingen.