DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe landelijke beurs voor studie en beroep in het buitenland.

Studie Beurs Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Onze cursisten komen uit meer dan 60 verschillende landen. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Spaans is de tweede meest gebruikte voertaal in de internationale communicatie. Door onze jarenlange ervaring hebben we de cursussen en de extra-curriculaire activiteiten steeds verder kunnen verfijnen, met jouw wensen en voorkeuren als uitgangspunt. Dinsdag 11 oktober heeft de drukbezochte conferentie Vitaal Ambacht van het Hoofdbedrijfschap Ambachten plaatsgevonden in de Blokhoeve te Nieuwegein.

Subsidies ter ondersteuning van de uitgave van proefschriften en andere publicaties. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Aan het eind van de 20ste eeuw waren er 60 miljoen Spaanstaligen in de wereld. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst.

De leeftijd van onze cursisten ligt tussen 17 -83 jaar. Subsidies voor de aanschaf van apparatuur en voor investeringen in infrastructuur. Daarmee is het binnen Nederland een van de sneller groeiende steden wat betreft het aantal inwoners en het aantal banen en heeft het een relatief hoog aantal studenten. Actuele berichten van de scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs in Zwolle. Spaans leren met don Quijote is meer dan alleen een wereldtaal leren, het betekent ook een wereldervaring opdoen en een internationale vriendenkring opbouwen.

Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. De HBA-activiteiten sluiten daarom aan op de kenmerken van het ambachtelijk bedrijf en op de wensen van de 36 aangesloten branches. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. UvA Proefstuderen vindt plaats op vrijdag 30 maart 2007.