DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe leerresultaten, zowel tijdens als aan het einde van de basisschool zijn boven gemiddeld goed.

Basisschool Haarlem Op onze school zitten kinderen uit Haarlem Noord, Santpoort en Velsen. Het didactisch handelen van de leerkrachten is goed. Haarlem is een stad en gemeente in het Kennemerland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Ouderwerkgroep Elke veertien dagen op een vaste dag helpen ouders bij diverse werkzaamheden. De leerresultaten, zowel tijdens als aan het einde van de basisschool zijn boven gemiddeld goed.

Het gekleurde stadswapen van Haarlem is nagetekend door Frank. Verder beheren zij het ouderfonds ter ondersteuning van de school. De Rudolf Steinerschool aan de Engelandlaan vangt onze leerlingen op in de zevende klas, nu samen met de achtste klas middenbouw genoemd. Zelfstandig werken is een belangrijk didactisch uitgangspunt. Kies een rubriek om de betreffende Hotfrog persberichten te lezen.

Markt; in veel gebouwen zijn tegenwoordig musea gehuisvest. De stad ligt aan de rivier het Spaarne, en de stad heeft dan ook de bijnaam Spaarnestad. We zijn een school die open is naar de wereld, dit is o. Met ramen waar je niet door naar buiten kon kijken, omdat ze zo hoog zaten.