DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe meest brede en door het bedrijfsleven veelgevraagde technische opleiding is de werktuigbouwkunde.

Opleiding Werktuigbouwkunde Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Deze varianten duren, net zoals de voltijdopleiding, meestal zoín drie ŗ vier jaar. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Ambitie moet je zichtbaar maken en bespreken met je leidinggevende.

Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Dit zijn machines waarvoor op de computer programma's geschreven worden, waarna de bewerkingen zoals boren, draaien en frezen automatisch worden uitgevoerd. Dagelijks zie je producten uit de werktuigbouw om je heen.

Werktuigbouwkundigen op middenkaderniveau kunnen in veel technische of technisch commerciŽle functies werken. De aard van deze functies wordt onder meer bepaald door de gekozen afstudeerrichting, zoals mechanisatie, productie, commercieel of constructie. Werktuigbouw hebben we meer dan dertig beroepsrichtingen. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Exportkansen benutten met 'Samen werken, Samen leren', georganiseerd door kenniskring De Ondernemende Stad.