DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe meeste kinderen leren zichzelf positiever in te schatten.

De meeste kinderen leren zichzelf positiever in te schatten. Dat mag je vieren en als je het leuk vind krijg je een Sara. De kinderen krijgen steeds een neerslag van de sessies. Zo erg kan het trouwens niet gesteld zijn met die verlegenheid.

De kinderen beoordelen de afwisselende werkvormen positief. De poliklinische behandeling is individueel maar ook een aantal keren per jaar wordt een groepstherapie georganiseerd. Mijn dochter van acht is op school zeer terughoudend en aangepast. Er worden steeds 10 tips gegeven over een bepaald onderwerp.

Nu waar ik woon is dat heel normaal en dat is echt in Nederland. Maar ik vind het niet zo slim van die schoonouders. Verschillende vragen worden aangebracht aan de hand van een pictogram. En zij moet zeker de verhouding door dit voorval niet laten verzieken. De kleuterleidster doet voor en de kleuters doen na mondeling.

Niet doen! Het enige resultaat is dat u hen tegen u in het harnas jaagt. Als laatste wordt het huiswerk voor de volgende week besproken. Inmiddels is er een broertje en met hem gaat het dezelfde kant op. Het kind trekt een vraag en beantwoordt die voor de groep. De patiŽntenzorg gebeurt in het algemeen door middel van poliklinische consultaties of een kortdurende hospitalisatie.

Voorwerpen in de kring, evenveel als er deelnemers zijn. Leg u erbij neer dat uw invloed als grootouders minimaal is. De kleuters kunnen elkaar interviewen aan de hand van de vragen. Elk lesje is slechts een aanzet om rond een bepaald thema i.