DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe meesten hierzo vinden dat de opdrachten niet echt horen bij een docent van het jaar.

Docent De docenten met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde, de ander verlaat de competitie. Na je aanmelding krijg je het weekblad Volkskrant Banen binnen twee weken voor het eerst thuisbezorgd. Sowieso mag je met je campagneteam en je docent naar een concert naar keuze in Tivoli in Utrecht. Dat heeft een woordvoerder donderdagmiddag bekend gemaakt. Vanaf woensdag 1 maart komen wekelijks de twee meest genomineerde docenten tegen elkaar in stemming.

De komende weken voeren de zeven overgebleven docenten en hun campagneteam drie opdrachten uit. Haal de omgeving de school binnen en ga met de leerlingen de buurt in. De docenten en vooral de campagneteams gaan in de hierop volgende drie weken opdracht uitvoeren. Het project ontvangt 1,2 miljoen euro overheidssubsidie.

De meesten hierzo vinden dat de opdrachten niet echt horen bij een docent van het jaar. In de nieuwe fabriek zal biomassa worden gebruikt als brandstof voor de productie van groene methanol, een loodvervanger voor benzine. Een in Groningen ontwikkeld nieuw type huis krijgt navolging in andere delen van Nederland. Zij zijn het aanspreekpunt voor zowel ons als de leerlingen. Omgevingsonderwijs en service learning bieden daarvoor de methodieken. Wij zijn speciaal naar deze plek gereisd om hier gebouwen uit de Romeinse tijd te bekijken.

Als dit het geval is moet U even met de muis op het plaatje blijven en dan verschijnt er rechtsonder in het plaatje een knopje, waarmee u het plaatje de ware grootte kan laten worden. Ik ben er ongeveer wel vijftien uren mee bezig geweest. Let op! Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Geef uw promoteam een les over uw passie op een plek die met uw passie te maken heeft. Danka heeft aangekondigd een overeenkomst met Ricoh te hebben gesloten over de verkoop van haar Europese activiteiten. De jury heeft dit jaar de winnende foto’s moeten kiezen uit de inzendingen van 4.

We hebben het liedje natuurlijk met het promoteam en meneer Vosman gemaakt, maar wat ook erg fijn was, was dat Michiel en Jan meezongen en Yvo gelukkig wilde rappen. Het consortium Methanol Chemie Nederland MCN start de eerste bio-methanol fabriek ter wereld in Delfzijl. Om zeker te weten dat een opgave serieus is moet je gesteund worden door minimaal 30 man klasgenoten, vrienden, etc.