DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe musical Passion won drie Awards in de categorie grote musical.

High School Musical Theater-TV heeft een deel van de musical gefilmd en de cast en BN’ers geïnterviewd. Lieve Carla, Heel hartelijk dank van Rinse en mijzelf voor een perfecte avond. De musical Passion won drie Awards in de categorie grote musical.

In de toekomst wil ze graag iets voor onze overheid gaan doen zoals politievrouw of advocaat. Het uploaden en delen van uw video's met vrienden duurt slechts enkele minuten. Voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die droomt, of ooit droomde, van een plek in de spotlights.

Piraat van deze week is lid Evaaa, Eva is 15 jaartjes jong en wordt in december alweer 16. Het tekenen van het gastenboek is na een kleine storing nu weer mogelijk. Nogmaals, veel dank voor jullie inzet en hopelijk tot ziens. De hapjes waren verrukkelijk en de bediening uitstekend. Je bent een geweldige chef en alles was heel professioneel georganisserd. Gebruikers met trefwoord abonnementen kunnen meerdere projecten beheren, gebruikers zonder abonnement zijn beperkt tot 1 project.

De manier waarop de tafel gedekt was en het kaarslicht, maakten het hele plaatse kompleet. De acteurs zingen super en het verhaal komt geloofwaardig over. Wij, de politie Baarn, zullen nog lang napraten over de themalunch bij jullie. Carla, je deskundigheid en gastvrouwschap staat op hoog peil.