DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe omgang tussen de leerlingen verbetert, maar wel alleen als de regels elke week weer even aan de orde gesteld worden.

Anderzijds is het maar de vraag of de scholen beseffen wat de werkelijke waarde is van de informatie die hun leerlingen geven. Het afgelopen jaar is het aantal registraties door 120 scholen van zware pestincidenten verdubbeld naar zeshonderd. Alle leerlingen zijn kort na het incident naar buiten gestuurd. Lichtvoetige maar aanstekelijke modesatire met Meryl Streep als bitchy boss en Anne Hathaway als fashion victim. Volgens omstanders zou een geschorste leerling 17 verhaal zijn gaan halen bij de docent.

De omgang tussen de leerlingen verbetert, maar wel alleen als de regels elke week weer even aan de orde gesteld worden. Er werd ook meer gepest via internet en per mobiele telefoon. Leerlingen van De Vijver geven elkaar, op aanwijzingen van de juf, een ontspannende massage. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier. Het gaat om een leerling van de rooms-katholieke basisschool De Steiger.